25.8.2011

Suomalaisten leipää

Löysin tänään lähikaupasta "Suomalaisten leipää" eli Finnenbrot. Mikäköhän lie siitä tekee suomalaista, on se ainakin paikallisen mittapuun mukaan tosi tummaa. :-) Täällä kun pääasiassa syödään vaalea leipää.




Päälle juustoa ja suolakurkkua tarjoiltuna Pentikin lautaselta, kyytipojaksi teetä Muumimukista. Avot! Todella suomalainen välipala. :-) Oli muuten hyvää leipää, ostan toistekin!


4 kommenttia:

  1. nam :)
    ja hihi, toi nimi :)

    saara

    VastaaPoista
  2. Toihan oli löytö! Eihän tuo ihan ruisleipää vielä ole, kuin ruista on "vain" 34 prosenttia, mutta varmasti hyvää vaihtelua vehnäleipään :)
    ps. kunnon ruisleipää on tulossa ! -Sanna-

    VastaaPoista
  3. Ruikkareita odotellessa... :-)

    VastaaPoista
  4. Mangold-leipomosta (muistaakseni; se leipomo Dornbirnissa O. Reinin vieressä ja viistosti Tchiboa vastapäätä) saa vieläkin aidompaa vuokaruisleipää parilla eurolla. Se on toistaiseksi lähimpänä suomalaista, mihin olen törmännyt! ;)

    VastaaPoista