Löysin tänään lähikaupasta "Suomalaisten leipää" eli Finnenbrot. Mikäköhän lie siitä tekee suomalaista, on se ainakin paikallisen mittapuun mukaan tosi tummaa. :-) Täällä kun pääasiassa syödään vaalea leipää.
Päälle juustoa ja suolakurkkua tarjoiltuna Pentikin lautaselta, kyytipojaksi teetä Muumimukista. Avot! Todella suomalainen välipala. :-) Oli muuten hyvää leipää, ostan toistekin!
nam :)
VastaaPoistaja hihi, toi nimi :)
saara
Toihan oli löytö! Eihän tuo ihan ruisleipää vielä ole, kuin ruista on "vain" 34 prosenttia, mutta varmasti hyvää vaihtelua vehnäleipään :)
VastaaPoistaps. kunnon ruisleipää on tulossa ! -Sanna-
Ruikkareita odotellessa... :-)
VastaaPoistaMangold-leipomosta (muistaakseni; se leipomo Dornbirnissa O. Reinin vieressä ja viistosti Tchiboa vastapäätä) saa vieläkin aidompaa vuokaruisleipää parilla eurolla. Se on toistaiseksi lähimpänä suomalaista, mihin olen törmännyt! ;)
VastaaPoista