13.8.2011

Maailmanennätys Dornbirniin!!

Viime viikonloppuna Dornbirnissä yritettiin rikkoa jokseenkin erikoinen maailmanennätys. Kyseessä oli maailmanennätysyritys Käsknöpflen syönnissä. Vuorokauden (24 tuntia) aikana tuli syödä mahdollisimman monta annosta. Kyseessä ei siis ollut yhden henkilön yritys vaan ennätyksen tekoon saivat osallistua kaikki! Ennätysyritys alkoi perjantaina klo 18 ja päättyi lauantaina klo 18. Kannoin myös korteni kekoon syömällä yhden annoksen. :-)



Nälkäiset jonottamassa Käsknöpfleä.

Padallinen Käsknöpfleä


Knöpfle (tunnetaan myös nimellä spätzle) valmistetaan jauhoista, kananmunista, suolasta ja vedestä, se on siis samantapaista kuin pasta. Kun knöpfleen lisätään eri juustoja joukkoon "kastikkeeksi" saadaan siitä Käsknöpfle (käse = juusto), koko komeuden päälle paahdetaan vielä sipulia. Usein Käsknöpleä syödään myös soseutetun omenan kera.


Annos Käsknöpfleä.



Minä kantamassa kortea kekoon.


Käsknöpfle on todella raskasta ja mahan täyttävää tavaraa joten sen jälkeen on paikalliseen tapaan otettava snapsi. Onneksi kaverimme oli hyvin varustautunut ja hänen povarista löytyi helpotus tilanteeseen.




Viime maailmanennätysyrityksessä annoksia meni 2190 ja tällä kertaa huikeat 6141 annosta!! Uusi maailmanennätys! Dornbirniläiset ovat ilmeisen nälkäistä porukkaa. :-)

Nämä herrat olivat panostaneet pukeutumiseen. :-D

Keskusaukiolla riitti kuhinaa.



1 kommentti:

  1. Tapahtuma saanut todella paljon porukkaa liikkeelle, upeeta ! - Sanna-

    VastaaPoista