28.7.2011

Ventilator

Ventilator on oikea aarrearkku! Se on antiikin ja vanhan tavaran liike Dornbirnissä. Liike on vanhassa puurakennuksessa kolmessa kerroksessa ja sieltä löytyy esineitä, huonekaluja, kirjoja, pyöriä, astioita, leluja, liikennemerkkejä, lamppuja, joulukuusenkoristeita... siis vaikka mitä! Huomaan "eksyväni" tähän liikkeeseen usein ja saan joka kerta kulutettua siellä uskomattoman pitkän ajan. Tässä muutama kuva tästä ihastuttavasta liikkeestä.






  









Tämän päivän ostokseni :-)

8 kommenttia:

  1. Ventilator on ihan saletisti mun lempikauppa täällä :) Oon ostanu sieltä enemmän tavaraa kun ikinä Ikeasta!! :)
    Saara

    VastaaPoista
  2. Kyllä Ventilatorin tavara päihittää Ikean kertakäyttökaman mennen tullen!

    VastaaPoista
  3. Vanhoista ikkunapokista olen nähnyt vaikka mitä kivoja ideoita. Sisustuselementtinä seinällä tai ulkokäytössä pieni kasvihuone on aivan ihana idea. Ne vain tuppaa olemaan aika hinnakkaita jostain syystä. Lisäksi tietty vielä tarvitaan vähän kädentaitoa ja sisustussilmää.. Tuollaisista antiikkiliikkeistä voi saada vaikka mitä ideoita ! Minulta taitaa vaan puuttua se luovuusgeeni ?! - Sanna -

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana! Se punainen vaaka on upea!!

    VastaaPoista
  5. Mäkin noita ikkunapokia hypistelin. Ajattelin jos sinne ulkohuoneeseen vois jotain tehdä niistä, just sisustuselementtinä. Lehdissä näkee aina kivoja ideoita, mutta ite ei sitten oikein osaa yhdistellä ja sisustaa. Multa on puuttuu vissiin se sama geeni. :-)

    VastaaPoista
  6. Näyttääpä kivalta! :)

    T:Kaisa

    VastaaPoista
  7. Unohdin viedä teidät sinne! Oli tarkoitus. :-/

    VastaaPoista
  8. No, seuraavalla kerralla sitten... :)

    T:Kaisa

    VastaaPoista