20.7.2011

Pieniä ilon aiheita

Kesäloma tuli ja meni, mutta onneksi arjestakin löytyy ilon aiheita. :-) Tänään löysin iloisen yllätyksen postilaatikosta, äidiltä ja isältä oli tupsahtanut herttainen nimipäiväkortti. Kortteja on ihana saada ja säästänkin useimmat saamani kortit. On aivan eri fiilis saada "vanhanajan" postikortti facebook- tai tekstiviestin sijaan. Tosin sorrun itsekin usein noihin moderneihimpiin versioihin...

Lounaaksi hain tänään leipomosta täytetyn sämpylän ja ilahdutin itseäni ostamalla myös naminami porkkanakakku palan. Se siitä joka vuotisesta "loman jälkeen syön terveellisemmin" -ajatuksesta...



Lounasleivän ja porkkanakakun kyytipojaksi keitin kupillisen teetä, jonka join TIETYSTI muumimukista. Rakastan muumimukejani! Valitsen aina päivän fiiliksen mukaan mistä mukista milloinkin juon. Tänään on sateista joten päätin tuoda päivään vähän aurinkoa juomalla keltaisesta Niiskuneiti mukista. :-)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniisti terveisistä. Onpa mukava lukea ajatuksistasi täältä. Sateen, joskus rankankin, jälkeen aina aurinko paistaa. Joten aurinkoista nimipäivää toivotan Sinulle!! Pauli-eno.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :-) Olisi kiva jos joskut tulisit täällä Itävallassakin käymään. Majapaikka löytyy aina jos päätät suunnata tänne.

    VastaaPoista