20.5.2013

Vaelluskausi avattu

Tämä kevät on ollut säiden suhteen jokseenkin ankea; sadetta, sadetta ja lisää sadetta. Ne harvat päivät kun aurinko suvaitsee ilmaantua on siis käytettävä hyväksi. Lauantai valkeni pitkästä aikaa pilvettömänä joten päätimme avata tämän vuoden vaelluskauden. Ei muuta kuin koira autoon ja ylös vuorille.


Karvat ja korvat hulmuten, wuhuu!


Jätimme auton parkkiin Kehleggin kylään, josta jatkoimme jalkapelein eteenpäin. Alppikylät Itävallassa ovat tosi somia, kuin myös Kehlegg.


Kehlegg


Kehlegg


Kehlegg


Epäilevä katse....


Kylän ravintolan ulkoseinässä oli iso liuta kummallisia kylttejä. Kyltit ovat kuulemma lehmien palkintokylttejä. :-)






Näitä maisemia ei väsy katselemaan.


Oikealla alhaalla Dornbirnin kaupunki

Kaunista, kaunista....

Ihanan idyllistä!


Lehmät on jo tuotu vuorille laiduntamaan. Nuoret lehmät ovat hassuja tapauksia, ne ovat todella uteliaita ja tulevat ihan kosketus etäisyydelle. Ne kulkivat perässämme pitkän matkaa, siihen asti kunnes tuli aita vastaan.


Hei kukas sinä olet? Minä olen ihana ammu. :-)


Ihmiset ja lehmät jonossa polulla :-)

Itävallassa useimmilla vaellusreiteillä on hüttejä; paikkoja joissa voi istahtaa, ostaa juotavaa ja pientä purtavaa. Tällä reitillä hütte oli todella kauniilla paikalla.


Ei pöllömpi taukopaikka.


Karvakuono tauolla


Ammu katselemassa kaupungin menoa

Tauon jälkeen oli aika lähteä paluumatkalle.


Alaspäin

Poseeraus


Korkeimmilla vuorten huipuilla on vielä lunta.

Melkein perillä....


8 kommenttia:

  1. Aivan upeita kuvia! Milloinkas se meidän vaellusreissu..? ;)

    -Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuin jollain olisi matkakuume. :-) Vaellusreissu onnistuu kyllä, parempi olis varmaan ajoittaa se ajankohdalle jolloin EI ole mitään kemuja täällä (kuten Fasching, Oktoberfest...). :-D

      Poista
  2. tykkään paljon ja komppaan kaisaa. tiba

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos te tosissanne ootte niin sit vaan sopivaa ajankohtaa sopimaan! :-) Ainakin syyskuun puoleen väliin asti piisaa vaelluskelejä.

      Poista
  3. Voi hitsi miten upeat maisemat! Mua ei kyllä saisi pysymään tuolta pois millään, vaan olisin varmaan joka päivä tuolla vaeltelemassa. :-)

    On siellä teilläpäinkin tosiaan aika kauniita lehmiä. (Jos muistat, kun joskus kommentoit siihen postaukseen, kun väitin yhtä intialaista lehmää maailman kauneimmaksi.) Että ihan nuo kauneimman tittelistä taitavat kilpailla. ;-)

    Mutta voiton vie kuitekin joka sarjassa ihan kirkkaasti tuo teidän karvakuono, joka on kyllä ihan mielettömän ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvakuono kiittää ja kumartaa. :-)

      No niinhän mä taisin kehaista, että teillä on siellä maailman kaunein lehmä. Pitänee käydä kaivamassa se sun postaus uudestaan esiin ja tehdä uudelleen vertaus. :-) Tosin mun mielestä kaikki ammut on ihania.

      Tervetuloa ihastelemaan paikan päälle maisemia! Mulla on edelleen korvan takana sun kutsu Intiaan... ;-)

      Poista
  4. Kyllä kelpaa vaellella noissa maisemissa, ja taukoakin viettää, tietenkin. Vuoret on niin majesteetillisia. Ja kun siihen yhdistää veden, niin avot.

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Olen ollut viitisen vuotta sitten patikointimatkalla Itävallan Söllissä ja se on yksi parhaista tekemistäni matkoista. Upeat, huikaisevan kauniit maisemat, kiireetön loma ja itsensä ylittäminen, että selvisin alpeilla patikoinnista ja vieläpä nautin siitä suunnaattomasti. Terveisiä vaan sinne kauneuden keskelle täältä Suomesta! S

    VastaaPoista