5.5.2013

Anna - viikonlopun vieras

Viikonloppu vierähti mukavasti suomi-vieraan kera. Anna on keski-euroopan tourneella ja pysähtyi viikonlopuksi tänne Dornbirnin "metropoliin". On aina kiva saada vieraita, kun itsekin samalla aktivoituu ja tulee kierreltyä enemmän paikkoja. Säät eivät meitä tällä kertaa suosineet, mutta säästyttiin sentään pahimmilta vesisateilta joita oli ennustettu.

Perjantai iltana käytiin maistelemassa juustoja ja viinejä ravintola Rotes Hausissa, joka on kaupungin vanhimmassa rakennuksessa.




Tämän jälkeen käytiin kuuntelemassa paikallisen bändin Moose Crossing keikkaa paikallisessa baarissa nimeltä Engel. Bändi kuulosti hyvältä ja tunnelma oli tiivis. :-)






Lauantai aamu valkeni pilvisenä, mutta ei sentään sateisena kuten oli ennustettu. Aamupalan jälkeen pakkauduimme siis autoon ja ajoimme yli Bödelen, läpi pikku kylien kohti Brengenziä.


Näkymät Bödelestä, pilvistä oli

Bregenzissä käväisimme kangaskaupassa. Niin Anna on nimittäin kätevä käsistään ja tekee paljon itse mm. vaatteita. Vuosi sitten sain kaverilta ompelukoneen, jonka hän oli saanut jo joltain ja jota kumpikaan meistä ei ole tähän päivään mennessä käyttänyt. Anna näppäränä sitten neuvoi mm miten siihen langat viritetään, siinä kun ei tullut ohjekirjaa mukana. Käytiin sitten kangaskaupasta ostamassa lankaa ja nuppineuloja. Katsotaan saanko vihdoin verhot lyhennettyä... Vai odotanko kenties Annan seuraavaa vierailua... ;-) Annalla on muuten ompelublogi, käykääpä katsastamassa "Tuunataan tuunataan".

Brengenzissä hyppäsimme laivaan ja suuntasimme Lindaun saarelle Saksan puolelle. Lindau on soma paikka ja siellä vierähti iltapäivä mukavastin kierrellen, kaarrellen, syöden, shoppaillen...


Bodenseen rannalla Brengenzissä
Lindau, Saksa
Kuvaaja kuvaa kuvaajaa

Pikku tyttö sai suukon patsaalta :-)

Tässä kahvilassa voi nauttia kupposen vaikkapa palkintopallilla istuen.


Bregenziin palattuamme kävimme vielä katsastamassa rakenteilla olevia oopperalavasteit. Tänä vuonna Bregenzer Festspielen ohjelmistossa on Taikahuilu.






Kotimatkalla törmäsimme viela sattumalta vanhojen klassikko autojen näyttelyyn.




Tänä aamuna Annan matka jatkui kohti Sveitsiä. Minä ja puoliskoni sen sijaan pyöräiltiin parikymmentä kilometriä ja kävästiin samalla reissulla myös ulkokirppiksellä. Sieltä tarttui mukaan ihana vanha kahvimylly. Mylly pääsee keittiötä koristamaan.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti