10.5.2013

Helatorstai

Kesä keikkuen tulevi -sanonta pitää tänä vuonna hyvin paikkansa täällä Itävallassa. Tänä keväänä säät ovat vaihdelleet lähes 30 asteen helteistä vain muutamaan plussa asteeseen. Tänään tulee taas kaatamalla vettä joten olen linnoittautunut sohvan nurkaan viltin alle. Eilinen helatorstai sen sijaan oli todella kaunis. Käytin kauniin päivän hyväksi ja pyöräilin läheiselle Jannersee -järvelle.






Kauniista päivästä olivat Jannerseella nauttimassa sekä ihmiset että eläimet. On ihanaa kuinka täällä järvelle voivat tosiaan tulla ihmisten lisäksi karvaiset ystävämme. Suomessa olisi joku heti soittamassa vähintäänkin terveysviranomaisia paikalle jos samassa järvessä pulikoisivat myös koirat ja hevoset.








Viereisestä ojasta kuului äänekäs kurnutus. Sammakkoa en bongannut, mutta sitäkin enemmän nuijapäitä. Kohta siellä kurnutetaan kuorossa! :-)




Pyörälenkin jälkeen kävin vielä herra Karvakuonon kanssa lenkillä. Veikallakin oli sen verran kuuma, että piti käydä purossa välillä vilvoittelemassa.




Sen jälkeen jaksoi taas kirmata niityllä...




Näillä kelpaa tallustella! :-)




Helatorstain ilta piti olla pyhitetty löhöilylle, mutta kaverin pyynnöstä päädyinkin drinkille ravintola Rätschkachleen.




Sisään tullaan punaista mattoa pitkin. Kovasti poseerasin, mutta missä olivat paparazit?!?! ;-)




Baarimikkokin innostui poseeraamaan kun kuuli, että kuvat menevät blogiin. :-)





2 kommenttia:

  1. On tuo teidän karvakuono vaan suloinen. :-) Mutta mistä ihmeestä olet saanut noin hienot crocsit? Mulle kans!

    VastaaPoista
  2. Sisko ne taisi muistaakseni antaa läksiäislahjaksi, kun muutin Itävaltaan. En tiedä mistä oli moiset löytänyt. Moni niitä on ihaillut. :-)

    VastaaPoista