19.9.2012

Kadonneiden sukkien mysteeri

Olen aina ihmetellyt mihin kummaan sukat katoavat, sukkalaatikosta kun löytyy aina parittomia sukkia. Tähän päivään asti olen ollut varma, että pesukoneen täytyy syödä sukkia. Tänään makuuhuoneen verhon takaa löytyi kuitenkin yllätys... Puruluun ympärille oli kiedottu sukka, koko komeus asetettu pystyyn nojaamaan seinää vasten ja piilotettu verhon taakse!





Löydöksen ympäriltä löytyi myös karvoja, jotka epäilyttävästi viittasivat samaiseen kaveriin joka muutama päivä sitten piilotteli sängynpeittoni alla...




Johtolankojen perusteella epäilty otettiin kuulusteluihin ja karvanäytteet täsmäsivät. Syyllinen löydetty!  Tässä syyllinen katuvana kuulustelulamppujen edessä.




Kadonneiden sukkien mysteeri ratkaistu! :-)

Oikeasti olen tosi ylpeä karvakuonosta. Tosi hienosti oli luu kääritty sukkaan ja oikein aseteltu verhon taakse. Koiratko muka tyhmiä, kaikkea muuta! :-)


4 kommenttia:

  1. Ihana postaus! <3 Ja kyllä onkin kaveri syyllisen näköinen. :-D Mutta oikeesti, eihän tuommoiselle voi olla vihainen, ja kuten sanoit, olihan se aika taitavasti tehty, kun oli osannut kääriä luun sukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes tohtinut poistaa kätköä. Karvakuono kun käy joka päivä tarkistamassa, että aarre on vielä tallessa. :-)

      Poista