9.4.2012

Frühjahrsmesse - Kevätmessut

Dornbirnissä järjestetään kaksi kertaa vuodessa isot messut, joka kevät ja syksy. Messuilla on esillä ja myynnissä tavaroita sekä palveluita laidasta laitaan. Sieltä voit löytää muun muassa vaatteita, pyöriä, kasveja, lämmitysjärjestelmiä, matkoja... Messuilla on myös erilaisia näytöksiä (kuten muotinäytös) ja live musiikkia. Tämän vuoden kevätmessuilla oli myös näytös pyörähypyistä.



Yleisölle oli myös tarjolla "ilmalentoa" tämän näköisellä härvelillä. :-)




Messuilla on myös aina iso osasto jossa on viininvalmistajien tuotteita esillä. Moni ostaa koko vuoden viinit näiltä messuilta. Viinejä saa myös maistella ilmaiseksi ja myönnettäköön, että tällä osastolla tuli vietettyä suhteellisen paljon aikaa.



Iloiset viininmaistelijat :-)

 

2 kommenttia:

  1. Onpa viihtyisän ja monipuolisen näköiset messut :) Ja blogi kaikkinensa! Oli mukava löytää blogisi näin aamun alkajaisiksi ja uppoutua aivan uudenlaisen kulttuurin sisään. Luinkin tekstit läpi melkein läpikotaisin, niin kuvarikasta ja kiinnostavaa tämä on kokonaisuudessaan. :) Kämppikseni on itävaltalainen ja olen itsekin leireillyt siellä nuorempana, joten maa on siinä mielessä tullut vähän tutuksi.

    Wieniin ei voi olla rakastumatta ja Salzburgiin ihastuin. Döbriach (pieni maalaiskylä) oli leiripaikkamme vuonna 2006. Mitä paikkoja erityisesti suosittelisit Itävallan matkaajalle? Ja näin ravitsemusalan opiskelijana minua kiinnostaa myös kuulla Itävallan perinneruoista ja ravitsemusasioista--jos mahdollista, voisitko tehdä aiheesta oman postauksen? :) Karpataanko sielläkin jo ? ;D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Maria, sydäntä lämmitti saada tällaista palautetta. :-) Lupaan tehdä postauksen Itävallan perinneruuista ja ravitsemusasioista mahdollisimman pian. Sen voin jo sanoa, että täällä leipomo/konditoriakulttuurin maassa ei vielä juurikaan karppauksesta puhuta ja silti Itävaltalais naiset ovat Euroopan hoikimpia...

    Asun aivan länsi-Itävallassa lähellä Sveitsin rajaa. Jos pidät vaeltamisesta vuorilla on tämä alue hyvä matkailukohde. Laita viestiä tulemaan jos joskus eksyt tännepäin niin voin toimia oppaana. :-)

    Huomasin, että sinullakin on pari blogia. Täytyypä käydä kurkkaamassa niitä...

    VastaaPoista