15.9.2011

Vanhempien visiitti

Viime viikon lopulla sain mieluisia vieraita Suomesta, kun vanhempani saapuivat ensimmäiselle visiitille Itävaltaan. Säät suosivat meitä ja saimme viettää viikon aurinkoisissa lomatunnelmissa.

Vierailun myötä salmiakki-, suklaa- ja ruisleipävarastoni ovat taas täydennetty. Muumimuki kokoelmani kasvoi myös kolmella uudella mukilla! Ihana yllätys. Tee maistuu oikein hyvältä uudesta Tiuhti ja Viuhti -mukista. :-)

Ensimmäisenä päivänä ajelimme kondolihissillä ylös Karreniin ihastelemaan maisemia. Karren sijaitsee noin kilometrin korkeudessa ja sieltä on näkymät kolmeen maahan; Itävaltaan, Saksaan ja Sveitsiin.



Näkymät Karrenista


Virkistystä kuumaan päivään :-)



Lauantaina kävelimme Bodensee järven rantaa pitkin ja kävimme ihastelemassa oopperajuhlien lavasteita. Sen jälkeen suuntasimme viettämään päivää Lindaun saarelle Saksaan.



Sunnuntaina puimme ykköset päälle ja suuntasimme Schwarzenberg nimiseen kylään, jossa kävimme klassisen musiikin konsertissa. Sunnuntain konsertti oli omistettu kokonaan Schubertin musiikille.



Konsertin jälkeen kävimme syömässä Drei Länder Blick -ravintolassa, josta on upeat näkymät yli Dornbirnin. Sen jälkeen suuntasimmekin Bregenzin Casinolle... ;-) Myönnettäköön, että emme tulleet takaisin taskut pullollaan euroja.


Minä ja vanhempani
Maanantaina kävimme nauttimassa lämpimästä illasta Dornbirnin keskustassa. Tässä äiti poseeraa suihkulähteellä. :-)




Viimeisenä päivänä ajoimme Feldkirch nimiseen kaupunkiin jossa sijaitsee Schattenburgin linna. Linna tuo mieleeni Turun linnan, mutta pienemmässä koossa.


Ritari ja linnanneito :-D

Näkymät Schattenburgin linnan muureilta.



Kukkuu!!

Huhuu!
Säät suosivat meitä koko viikon, mutta vanhempien paluulento ei sitten mennytkään niin putkeen... Heidän lentonsa peruttiin ja joutuivat odottamaan kentällä 11 tuntia iltalentoa!! Ensi kerralla toivottavasti parempi onni lentojen suhteen.

2 kommenttia:

  1. Jenni, hauskinta tässä on, että tunnen äitisi. Olemme kuorokavereita!

    VastaaPoista
  2. Täytyy tunnustaa, että minä tiesin jo teidän olevan kuorokavereita. Äidiltä sain vinkin sinun blogistasi. :-)

    VastaaPoista