25.9.2011

Fliri

Meidän naapuritalossa asuu 79-vuotias herra nimeltä Fliri. Hän istuskelee usein pihalla ja tykkää viihdyttää naapureitaan. Kadun miehet näyttävät siellä usein viihtyvänkin. Kerran jos toisenkin on hän viittonut minuakin luokseen, näin kävi myös viime torstaina kun olin lähdössä koiran kanssa lenkille. Flirin kanssa on pakko aina ottaa snapsi! Koska en ole suuri snapsin ystävä yritän aina sanoa hänelle että vain puoli lasia, mutta piri pintaanhan lasi kuitenkin aina täytetään.


Fliri esitteli minulle myös ylpeänä autotallinsa. Joka ikinen laatikko avattiin ja työkalut esiteltiin. Kyseisessä autotallissa katumme miehet istuskelevat jos sää on liian huono ulkona oleskeluun. Sieltä löytyy myös tv eli joka miehen unelma paikka. ;-)


Autotallin jälkeen seurasi kierros talossa. Talo on sisustettu vanhaan Itävaltalaiseen tyyliin. Vessassa on pitsiverhot ja olohuoneen seinät on puupaneloitu. Fliri näytti myös valokuvia sukulaisistaan ja vuodatti muutaman kyyneleen puhuessaan menehtyneistä sisaruksistaan.


Kerrottakoon vielä että Fliri on kotoisin etelä-Tirolista ja puhuu TODELLA vahvaa murretta, jota joskus täkäläistenkin on vaikea ymmärtää. Hänen kanssa jutteleminen on siis erittäin hyvää kielitreeniä minulle. :-)

Talokierroksen jälkeen piti vielä ottaa lasillinen herran itsetekemää mustaherukkalikööriä.


Tässä vaiheessa oli pihalle ilmestynyt jo muitakin naapureita viettämään iltaa. :-)




2 kommenttia:

  1. Voi kuinka sympaattinen naapuri teillä, mukavaa luettavaa ja kivat kuvat! Nyt sitten taidat osata saksaksi monen työkalun nimet :) -Sanna-

    VastaaPoista
  2. Fliri on kyllä tosi symppis tapaus, välillä myös vähän flirtti. ;-)

    VastaaPoista