12.12.2012

Talvipäivä kuin sadusta

Olen lukenut blogeissa viime aikoina kirjoitettuja juttuja, siitä kuinka tietää asuneensa liian kauan jossain maassa.  Itävallasta tulee heti mieleen yksi - Tiedät asuneesi Itävallassa liian kauan kun alat voivotella muutaman pakkaspäivän jälkeen kuinka kylmä ja kova talvi tänä vuonna on. Viime vuonna oli paikallisten mielestä erityisen kova talvi sillä yli 10 asteen pakkasia kesti jopa 2 viikkoa. :-) Tänä aamuna töihin mennessäni yksi työkaveri jo voivotteli kun on NIIN kylmä ja pakkasta aamulla oli vaivaiset 3 astetta. Mielestäni tämän parempaa talvipäivää tuskin voi olla; paljon lunta, vain muutama aste pakkasta ja kaunis auringonpaiste. Päivästä olisi tehnyt vain paremman se, ettei sitä olisi tarvinnut viettää toimistossa vaan olisi päässyt ulos nauttimaan siitä. Koska itse kuitenkin vietin päivän toimistossa lainasin ystäväni miehen tänään ottamaa kuvaa, kuinka kukaan voi valittaa tällaisena päivänä!




Tänään on ollut satumaisen kaunis talvipäivä, olisikohan erikoisella päivämäärällä 12.12.12 osuutta asiaan....  :-)


6 kommenttia:

  1. Nayttaa tosi kauniilta!
    Toivoo niminerkki "olen asunut liian kauan ... "

    VastaaPoista
  2. Voi mikä maisema! Täällä painiskellaan 34 asteen lämpötiloissa, joten mieluusti tekisin pari enkeliä tuonne hankeen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tällaisessa maisemassa sekä silmä että sielu lepää. Hippu sinä voit tehdä lumienkelien sijaan hiekkaenkeleitä siellä. :-)

      Poista