9.10.2011

Vuoden viimeisiä vaelluksia

Tänä viikonloppuna vuoren huiput saivat lumipeitteen vaikka alhaalla laaksossa ruoho vielä vihertää ja ruusut kukkivat. Myös laaksossa on ollut koko viikonlopun viileää, vain 5-6 astetta lämmintä ja sateista. Alkuviikosta vielä nautittiin auringosta ja 20 asteen lämpötiloista.




Vaelluskelit taitavat tältä vuodelta käydä vähiin joten onneksi käytimme viime viikonlopun hyvän sään hyväksi ja kävimme ystäväni Andrzelikan kanssa vaeltamassa (Kirchle > Alploch > Staufensee). Kirchle on vuoreen muodostunut "luola". Kirchlessä pidetään myös kerran vuodessa konsertti ja ymmärrän paikan nähtyäni miksi. Paikka on romanttinen ja muotonsa vuoksi soveltuu hyvin konserttien pitopaikaksi.


Kirchle


Kirchlen "katto"


Kirchlessä
Kirchlen jälkeen vaelsimme alas Alplochin rotkolle, jonka läpi kävelimme päästäksemme Staufensee järvelle.




Alploch rotko




Staufensee järvi

2 kommenttia:

  1. Asut mielenkiintoisessa paikassa,monen maan rajaseudulla.Rakastan vuorivalluksia,mutta taisi talvi yllättää nyt meikäläisen.Ajamme toisinaan Vorarlbergin kautta laskettelemaan Montafonin seutuville.Lindaussa käyn joskus junalla ja muissakin Etelä-Baijerin kaupungeissa.Ne ovat viehättäviä ja näkemistä riittää,kirkkoja,luostareita,toreja ja kohta joulumarkkinoita.Asumme Stuttgartin seutuvilla ja Lyonissa.Hyvää syksyä Itävältaan
    paskeriville

    VastaaPoista
  2. Tunnetkin alueen hyvin. Olisi kiva kuulla sinulta vinkkejä missä kannattaa käydä. :-)

    VastaaPoista