16.2.2014

FORK

Dornbirnilaisessa ravintolassa on vietetty tällä viikolla kansainvälistä A-Cappella viikkoa. Kolmena ilta peräkkäin on ollut eri maista joku A-Cappella ryhmä esiintymässä. Viimeisenä iltana vierailevana ryhmänä oli Fork Suomesta. :-) Olivat aivan mahtavan hyviä. Vastapäätä istunut itävaltalainen ystäväni oli ensimmäisen biisin jälkeen kananlihalla kun kuulosti niin upealta. Forkin jäsenet olivat vielä super hauskoja tyyppejä, väli spiikkauksille sai nauraa maha kippurassa. Suomalaiseen tapaan suhteellisen mustaa huumoria, mutta hyvin näytti myös Itävaltalaiseen yleisöön uppoavan. Kyllä sai taas Suomesta olla ylpeä. :-) Olin ainoa suomalainen joka oli konserttiin "eksynyt", sinänsä harmi sillä konsertti oli ihan huippu.

Saapuessamme paikalle olivat Forkin jäsenet myös istuskelemassa ravintolan alakerrassa ja odottelemassa ruokaa ennen illan esiintymistä.



Wirtschaft ravintola joka järjestää erilaisia konsertteja tarjoaaa aina mahdollisuuden joko ostaa illallinen + konsertti paketin tai pelkän konsertin. Illallispaketin ostaneet saapuvat 2 tuntia aiemmin paikalle nauttimaan 6-lajin illallisen ennen konsertin alkamista. Noiden pakettien hintaero on vain 20 euroa. 20 euroa 6-lajin illallisesta on mielestäni erittäin kohtuu hintainen. Annokset tosin eivät ole mitään suuren suuria, mutta ainakin minulle piisaavat. Me ostettiin myös tällä kertaa koko hoito.


Menu



FORK

FORK

FORK

Suomalaisia esiintyjiä on tulossa tänne nyt ihan solkenaan, maaliskuussa Dornbirnissa esiintyy Leningrad Cowboys. :-)

1 kommentti:

  1. No enpäs ole tuollaisestakaan ryhmästä koskaan kuullut.

    Oliko tuolla menulla joku vaaleanpunainen teema, kun kaikki ruoat näyttävät niin pinkeiltä? :-)

    VastaaPoista