29.1.2012

Kuin suurkaupungissa konsanaan

Reilun vuoden jälkeen, vihdoin ja viimein, löysin itseni jälleen elokuvateatterista. Tällä alueella Itävallassa lähes kaikki elokuvat dubataan saksaksi myös elokuvateattereissa. Helsingissä kävin usein elokuvissa ja olen kaivannut noita iltoja täällä. Nyt vihdoin ja viimein päätin, että saksanosaamiseni on sillä tasolla, että kykenen elokuvaa saksaksikin seuraamaan. Valitsimme Adam Sandlerin komedian Jack and Jill. Leffa sinänsä oli aika surkea, mutta hei pysyin kärryillä! :-)



Lauantai illat ovat Dorbirnin keskustassa yleensä hiljaisia, eikä ihmisiä juurikaan näy, niinpä olin todella yllättynyt kun saavuimme leffateatteriin (Cineplexx Hohenemissa). Paikassa oli vilskettä enemmän kuin Helsingin Tennispalatsissa konsanaan!! Saman katon alta löytyy useaita ravintoloita ja baareja, sekä monta elokuvasalia. Nyt tiedän missä kaikki Voralbergiläiset ovat lauantai iltana! Nyt tiedän myös minne suunnata kun kaipaan suurkaupunkielämän tuntua.

Kävimme ennen leffaa yhdessä paikan ravintoloista syömässä Party Platterin, ison kasan kaikkea ihanan rasvaista ja epäterveellistä ruokaa. Chicken wingsejä, valkosipulileipää, ribbsejä, lohkoperunoita, grillattua maissia...


2 hengen party platter

Ainoa asia jota jäin kaipaamaan on irtokarkkilaarit joista saa itse makunsa mukaan latoa mässyä leffaan mukaan, mutta Milkan uudet Daim snaxit korvasivat asian suht hyvin.


Uusi suosikki paikkani :-)

3 kommenttia:

  1. Mulle tekee vieläkin tiukkaa katsella dubattuja elokuvia, ihan periaatesyistä. Eihän Tompat ja Georget voi muilta kuulostaa kuin omilta itseltään! :D Muutama vuosi sitten näytettiin ns. Sneak Preview -leffoja alkuperäiskielellä aina keskiviikkoisin Hohenemsissa, mutta elokuvaa ei voinut itse valita. Se oli kyllä aina tuore leffa, vaikkakin yllätys. Niitä aikoja on ikävä! Onneksi pahimpaan hätään löytyy apu tarvittaessa naapurista: St. Gallen ei ole kaukana, ja siellä on elokuvateatteri, joka näyttää elokuvat alkuperäiskielellä. Siellä kävin viimeksi Marley&Me -pätkän katsomassa. Ja siellä on myös vähän enemmän menoa lauantaisin! ;)

    VastaaPoista